Welkom op webblog Van het Klompenpad


Welkom op webblog "Van Jagthuis Gerven".

Deze webblog geeft informatie aan geïnteresseerden in een pup van het tweede nest van Bayerischer Gebirgsschweisshund Olly (Nena Caro van het Molenhout). De pups zijn op 31 oktober geboren. 1 reu en 5 teven. Alle pups zijn inmiddels naar hun nieuwe eigenaar.

Olly is gedekt door Brownie (Kamel Z Baczkowskiej Gorki) , kennel van het Molenhout van Marco en Marca van Turnhout . Olly heeft de Schotvastheidstest (SV) en Watertest (Wa) voldaan. Zowel Brownie als Olly zijn naar shows geweest en hebben daar uitmuntende kwalificaties behaald. Olly is inmiddels Nederlands kampioen. Naast het zweetwerk volgt Olly ook algemene jachttraining. De heupen van Olly en Brownie zijn gecontroleerd met de uitslag HDA.

De pups worden ontwormd op 2, 4, 6 en 8 weken en mogen daarna naar hun nieuwe eigenaren. Ze krijgen een stamboom en worden gechipt door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.De pups groeien op in huiselijke kring met diverse andere dieren en worden goed gesocialiseerd. De honden hebben tevens een speelweide en eigen huisje tot hun beschikking.

De naam "Van Jagthuis Gerven" is gekozen omdat ons huis de voormalige jachtopzichterswoning is op de landgoederen Gerven en Hell.

Mocht u vragen en/of interesse hebben voor een pup, neem dan gerust contact met mij op (06-41041813).

Scroll naar benden voor meer foto's, "klik"ook op oudere posts.


Met vriendelijke groet,

Koen Esman.

vrijdag 7 december 2018


Geen opmerkingen:

Een reactie posten